Nieuws

Virtuele winkeltour

18-4-2017  Om een goede indruk van onze winkel te krijgen is het nu mogelijk een virtuele tour door onze winkel te maken.

 

 

Hide My Bell

18-3-2017  Productomschrijving


De unieke HideMyBell is een zeer lichtgewichte stuurhouder en fietsbel in één voor bijna alle fietscomputers! Met de HideMyBell heb je altijd en overal onopvallend een gestroomlijnde bel bij je! De houder is een zogenaamde ‘’Out Front’’ houder, geschikt voor verschillende Garmin, Wahoo, Polar, Mio en Bryton apparaten, die zorgt ervoor dat je scherm goed zichtbaar is. De houder is gemaakt van duurzaam en sterk kunststof met RVS boutjes, is geschikt voor 31.8 mm sturen en weegt slechts 48 gram!
In diverse kleuren leverbaar

hide2 hyde1hide

Official Cannondale Dealer

18-3-2017  Wij hebben onze collectie versterkt met het merk Cannondale.

Deze fabrikant van Hi-tec race en mountainbikes zijn natuurlijk bekend van de welbekende "Lefty" voorvork.

Ook de e-bikes en stadsfietsen zijn bij ons in de winkel te aanschouwen.

 

 

   can scalpel can logo can super 6

 

Sale

6-3-2016  Opzoek naar een nieuwe racefiets voor het nieuwe seizoen? Kijk onder aanbiedingen/fietsen voor onze actuele aanbiedingen.
op=op!!

Lauf voorvok

6-12-2015  ls je opzoek bent een staliele verende vork die je voldoende comfort geeft, onderhoudsvrij is en je bike super licht maakt, dan is een Lauf carbon vork zeker iets voor jou.
Het type Trail Racer is speciaal voor de veel eisende xc en marathon rijder, die van een laag gewicht houd, maar toch voldoende comfort.

Gewicht: Doordat deze vork geheel van carbon is, kom je op een totaal gewicht van 995 gram. Dat is gemiddeld zo'n 550 tot 900 gram lichter dan de meest voorkomende traditioneel high end verende vorken van nu.

Techniek: Zijn veerweg van 60mm haalt hij uit de S2 glasvezel strips die horizontaal en laag bij de vooras gemonteerd zijn. Hierdoor veert de vork waar hij het eerst de klappen krijgt, bij de vooras dus.Doordat deze vork geen weerstand heeft op afdichtingen van bewegende delen en doordat de vering hoek horizontaler is dan bij de traditionele vorken veert de vork makkelijker bij kleine oneffenheden en is minder actief bij druk vanaf het stuur. De vering is progressief, wat wil zeggen dat naarmate de vork verder in veert de weerstand steeds groter wordt. Dit om bottoming te voorkomen.

Garantie: Er is veel test werk verricht met deze vork voordat deze in productie ging. Zowel in het veld als in een test lab waar de vork 400.000 schokken te verwerken kreeg. Doordat er hoogwaardige kwaliteit materialen gebruikt worden krijg je een super stabiele en lichte vork waar je als consument 5 jaar garantie op krijgt.

Voor wie geschikt: Dus ben je opzoek naar een super lichte en stabiele vork die ook nog eens onderhoudsvrij is. Geschikt is voor de vlakke paden in Nederland, maar ook zeer geschikt is voor de gemiddelde Ardenne (B) of Sauerland (D) rit.
En een prima vervanger is voor diegene die met een starre vork rijden, maar toch het comfort willen van een verende voorvork, zonder dat het gewicht erg hoog wordt.
Dan is een vork van Lauf zeker een goede keuze.

Wil jij het rijgevoel ervaren met een Lauf? Wij hebben een demo vork.
Test deze vrijblijvend.

Lauf

Pagina: 1 2 3