Al sinds 1938
dé fietsspeciaalzaak

Maak uw keuze

Opzoek naar een nieuwe fiets. Wij hebben een grote diversiteit urban fietsen. Of je nu opzoek bent naar een sportieve fiets, transportfiets of moederfiets. Je vind het bij ons. Ook voor de kids hebben we een collectie fietsen staan in alle maten. Dus als jij de snelste, coolste, veiligste of degelijkste fiets wil ben je bij ons op het goede adres.

Bekijk aanbod

Fietsspeciaalzaak Beurskens is al sinds in invoering van de e-bikes actief met dit sigment fietsen. Wij bieden een breed scala e-bikes in alle prijsklasse. Degelijk of sportief, tot hip en trendy. Belangrijk is een testrit, dit om tot de beste keuze e-bikes voor u te komen.

Bekijk aanbod

Wil jij het uitsterste uit jezelf halen en je grenzen verleggen? Zo snel mogelijk een Alpen col op, of gewoon zo hard mogelijk trappen. Dan heb je dus een fiets nodig die hiervoor is ontworpen. Een Racefiets is een lichte en gestroomlijnde fiets die puur gebouwd is voor snelheid

Bekijk aanbod

Ben je opzoek naar een hardtail mountainbike, of ga je extremer en zoek je een full suspension? Wij hebben ze voor je klaarstaan. Ook voor de dames hebben wij een uitgebreide collectie mountainbikes staan in alle prijsklasse.

Bekijk aanbod