Al sinds 1938
dé fietsspeciaalzaak

Fietsaccessoires maken je transport, racefiets of stadsfiets af. Een slot, een goede fietstas en een verlichtingset horen nu eenmaal bij een fiets. Wil je een keer een ander fietsgebied opzoeken? Dan is het belangrijk een goede fietsendrager te kiezen die bij u gebruik past.  Voor de veiligheid heb je natuurlijk een goede helm met een perfecte pasvorm en de coolste kleur. Een fietstas voor aan je e-bike of gewoon een stoere mand voor op je transportfiets? Ook hier kunnen wij u prima in adviseren.


Accessoires

Fietsen geeft je energie en een gevoel van vrijheid. Graag versterken wij dit unieke gevoel door het bieden van goed verkrijgbare, degelijke én betaalbare fietsendragers. Veiligheid en gebruiksgemak staan bovenaan. Wij adviseren u graag in het uitzoeken naar voor u de perfecte fietsdrager. Alle door ons verkochte dragers zijn tuv goedgekeurd.www.xlclovecycling.nl

Een fietshelm is niet meer enkel en alleen voor de amateur-renner of de professionele wielrenner. Nee, het straatbeeld is danig veranderd. Veel kinderen dragen tegenwoordig een fietshelm, maar ook steeds meer volwassenen. De fietshelm heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De materialen waar de fietshelmen van zijn gemaakt zijn steeds sterker, maar ook steeds lichter geworden.Wij hebben diverse merken en modellen in ons assortiment.

 

www.google.com

Schoenen voor de racefiets of mountainbike zijn het belangrijkste kledingstuk dat je nodig hebt voor een optimale prestatie. Ze vormen namelijk het centrale punt waar jij al je kracht overbrengt op de pedalen. Goede fietsschoenen zijn dus van essentieel belang. Dit zeker in combinatie met de pedalen. Wij hebben schoenen in veel pasvormen en kleuren. Ook voor dames hebben wij een speciale lijn schoenen.

 

www.google.com

Vrijwel alle fietscomcomputers laten je zien hoe hard, hoe ver je hebt gefietst en wat je gemiddelde en maximum snelheid was. De luxere fietscomputer heeft tegenwoordig ANT+ of Bluetooth. Koppel je met Bluetooth of ANT+ uitgeruste toestel aan een bijpassende accessoire als hartslagmeter of cadancemeter.

 

www.google.com

Aanbiedingen

Bontdrager moment sleutel 5nm

Het goed afstellen van je fiets vraagt om veel precisie. Deze vooraf ingestelde momentsleutel zorgt voor een exact aandraaimoment van je boutjes, waardoor schade aan sturen en zadelpennen door te hard aandraaien wordt voorkomen.

Deze sleutel heeft een vast moment van van 5 Nm en is afhankelijk van het model geschikt voor inbus 4 mm of Torx T25

Van € 19.95 nu voor

€ 14.95

GI Microflate nano Luchtpatroonhouder

Makkelijk te gebruiken, makkelijk te controleren en betaalbaar! De microflate nano geeft je de beste waar voor je geld wanneer het aankomt op kwaliteit en gebruiksgemak. Simpelweg de gekozen CO2 patroon erin draaien. Draai de patroon ietsje terug om de lucht vrij te laten of draai deze aan om af te sluiten. Kan het makkelijker dan met dit superkleine pompje?


• Levenslange garantie op de pomp
• Incl. 16 inch draadpatroon

Van € 15.95 nu voor

€ 9.95